Camilla Schram Møller

Uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut

og

Kranio Sakral Terapeut til heste

Fysiurgisk Hesteterapi

Hestemassage, hesteterapeut i Værløse

Jeg er uddannet Fysiurgisk Hesteterapeut ved Dyreuddannelser i Hirtshals. Uddannelsen er internationalt godkendt af IICT og IEBWA. Jeg har redet siden jeg var 6 år og har haft med heste at gøre siden. I 1990-91 boede jeg hos en familie på en ranch i USA hvor jeg deltog i den daglige pasning og træning af deres heste. Siden 2011 har jeg boet på en gård i Værløse. Jeg sætter hestens trivsel meget højt både under og uden rytter.

Hest & rytter i balance

I samarbejde med Catrine Schram Christensen, som er Fysiurgisk massør og zoneterapeut, kan jeg nu tilbyde at både hest&rytter bliver afbalanceret.

Ofte afspejler hesten de skævheder/spændinger rytteren har. Vi ser på equipagen som helhed , samt hesten uden rytter. I samarbejde vurdere vi hvor udfordringerne ligger hos både hest&rytter. Herefter bliver hesten afbalanceret af mig og rytter får behandling af Catrine.

Dette kan foregå hjemme hos mig, i Værløse, hvor jeg har udendørs bane og staldafsnit, samt et lokale til behandling af rytter. Vi kan også komme ud til jer, hvis det foretrækkes og I har faciliteter til det. (Catrine har en briks med)

Kan I samle minimum 2 equipager (max 4) deler I kørselsudgiften, samt rabat fra 3 equipager.

null

Jeg tilbyder

null

Galleri

null

Kontakt